Make your own free website on Tripod.com
Snoopy, je bent bij ons in Kruiningen.
We hebben lang op je moeten wachten, maar wat zijn we blij met jou!!
We hopen jij ook met ons!!


Ah, dat zit wel goed dus!!
Nu wat zelfgetypte opmerkingen van Snoopy bij de foto's:
Het was een lange reis van Espel naar Kruiningen en je ziet....
ik heb mijn vrouwtje al helemaal ingepakt!

Mijn touw speel ik heerlijk mee en apporteer ik ook al op commando
Ben ik vlot of ben ik vlot??


Oh, ja, dit is hond. Die gaat er aaaaaaaaaaaaaaan!!


Natuurlijk zijn we al heel veel buiten geweest. Al aardig wat honden hier in de buurt gezien en mee gesnuffeld. Sommige zien er echt niet uit, maar ja, als ze maar leuk zijn
De mensen en de kinderen vinden me wel lief want ze willen allemaal met mij knuffelen.
Ik heb een rode halsband en riem en de band draag ik voorlopig in huis ook (behalve 's-nachts) want dan kan ik snel worden aangelijnd om buiten te plassen en te poepen maar soms zijn mijn vrouwtje en baas wat traag hoor en laat ik het vast lopen....
Natuurlijk komen er ook nog foto's van waar ik zoals speel buiten maar hier vast een foto van mijn huis. Er tegenover is erg veel ruimte voor wandelingetjes, maar binnenkort ga ik ook veel naar het bos!!! Daar zijn hele grote grasvelden om te ravotten!Wil je ook een foto zien van mijn bench? Die waar ik moord en brand in schreeuw?!

Kijk als de deur open is hups ik er in en uit, echt leuk en ben er erg goed in maar als ie dicht gaat omdat vrouwtje even van me af wil dan zet ik een keel op, niet te weinig. Alleen ze reageert niet dus ik geef het af en toe op en ga dan maar een tuk doen of kauwen op mijn kluif.

Vandaag, 3 november 2004 ben ik voor het eerst bij mijn dierenarts geweest in Yerseke en heb mijn 2e inenting gehad en ik ben gechipt...oei, dat deed best even au!!!


geen haardkleed?????


zo dat is beter ja!! Het heet "plaats".
****************************Wat je me hier ziet doen heet "tijgeren".
Ik schuifel dan in rap tempo met of zonder kluif door de kamer en mijn voorpoten leg ik dan steeds om en om over en langs elkaar. Daarbij kont en kop fier omhoog.
Uitgaan is leuk. Vooral die hapjes onderweg. Elk blaadje, takje en bloemetje is voor mij maar mijn voorkeur gaat uit naar uitgebloeide paardenbloemen, heeeerlijk!!!


Of ik al zindelijk ben ?? Uhhh, ander onderwerp graag...


TERUG naar de hoofdpagina van Snoopy